Kurtlar Vadisi oyuncuları geliyor

Televizyon ekranların en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi?nin Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak , Savcı Leyla karakterini canlandıran...

Televizyon ekranların en çok izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi’nin Erhan karakterini canlandıran Erhan Ufak , Savcı Leyla karakterini canlandıran Düzce’li Ayşe Çiğdem Batur ile Cahit karakterini canlandıran Cahit Kayaoğlu Düzce’ye geliyor.

Düzce Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu ve Düzce Üniversitesi Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu’nun düzenlediği “Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri” konulu söyleşi de öğrencileri ile buluşacak. Üç dizi oyuncusu, Üniversite Konferans Salonunda 29 Nisan Salı (Yarın) saat 15.00’de ortak bir söyleşiye katılacak

#

28 Nis 2014 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.