Hurdacılara gün doğdu...

Düzce Belediyesi’nin mega projesi Melen Su Park alanında başlayan çalışmalar hurdacılara yaradı. Alandaki inşaat demirleri hurdacıların yüzünü güldürü...

Düzce Belediyesi’nin mega projesi Melen Su Park alanında başlayan çalışmalar hurdacılara yaradı. Alandaki inşaat demirleri hurdacıların yüzünü güldürürken, günlük yevmiyelerini çıkarmak için büyük mesai harcadılar.

Melen Su Park Projesi alanında saha çalışmaları başladı. Sahada yapılan çalışmalar en çok hurdacılara yaradı. Alandan çıkan demirleri toplamak için hurdacılar adeta melen kenarına akın etti.

Vatandaşlar çocuklarıyla birlikte beton kalıntılarından kalan demir, tahta ve sac parçası toplamak için gün boyu çalıştılar. Kazma, kürek ve demir makaslarla alandaki inşaat malzemelerini toplayan vatandaşlar, başka gelirleri olmadığını, bu işten ekmek parası kazandıklarını söylediler.

Hurda demir toplayanlardan biri olan Yılmaz Orat, çekim yapan kameramanımızı görünce bir derdini anlatmak istedi, rahatsızlığı için gittiği devlet hastanesinde kendisine yanlış iğne vurulduğunu ve bu yüzden ayağında aksama olduğunu iddia etti.

Eşleri ve çocukları ile birlikte hurda demir toplayan kadınlar işlerini bitirip evlerine dönerken, “Devletimizden de Allah razı olsun burayı yıktı bize ekmek verdi diyerek dua etmeyi de ihmal etmediler.

#

17 Nis 2016 - 10:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.