3 GRUPTA 23 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Düzce 2.Amatör ligde 2018-2019 sezonunun kura çekimi Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine Türkiye Amatör...

Düzce 2.Amatör ligde 2018-2019 sezonunun kura çekimi Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı,Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, taban birliklerinin yöneticileri, tüm takımların yöneticileri ve takımların teknik adamları katıldılar.

İkinci amatör ligin başlama tarihi belli oldu. Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu'nda yapılan kura çekimine tüm taban birliklerinin yöneticileri Düzce Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, takımların yöneticileri ve takımların teknik ekipleri katıldılar..Kura çekimi öncesinde takımlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Erdoğan Bıyık, "Sporla siyasetin bir arada olmaması için yıllarca mücadele ettim fakat şimdi MHP 'den Düzce Belediye Başkanlığına adayım. Sizlerin halinden en iyi anlayan biriyim. Yıllardır sporun içinde birlikte yol alıyoruz. Şayet Belediye başkanı seçilirsem tüm Düzce ilinde amatör takımların hiç bir sorunu kalmayacak" dedi.

İKİNCİ AMATÖRDE GRUPLAR.

2018-2019 İkinci amatör ligde 3 grupta toplam 23 takım şampiyonluk mücadelesi yapacak..Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar direk olarak Düzce Birinci Amatör ligin yolunu tutacaklar..Çekilen kura sonrasında gruplar belli oldu. A grubunda 8 takım, B grubunda 7 takım ve C grubunda 8 takım mücadele edecek. B grubunda her hafta bir takım bay olacak.

A .GRUBU.Koçyazıspor, Düzce 1907, Ağaköyspor, Eminaçmaspor, Gümüşova Belediyespor, Üçköprüspor, Altunçayspor ve Yaylaspor,

B GRUBU. Yeni Taşköprüspor, Doğanlıspor, Kutluköyspor, Dikmelispor, Sancakspor, Nasırlıspor ve.Taraşspor

C GRUBU. Kuyudüzüspor, Hacıyakupspor, Öz süt Avlayanspor, Düzce İdmanyurduspor, Kıyıköyspor, Saçmalıpınarspor, Karaçalıspor ve Düzce Gençlerbirlispor takımları yer alıyor.

2. AMATÖR LİGİN STATÜSÜ.

2019-2020 Düzce 2..amatörde yapılan toplantının sonunda alınan karara göre gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 6 takım gelecek sezon birinci amatörde oynamaya hak kazanacaklar. Statü gereği ikinci amatör ligde düşme olmadığı için takımlar zirve mücadelesi yapacaklar. 2. amatörde sezonun ilk maçları 23 Şubat 2019 Cumartesi günü başlayacak. Ligdeki karşılaşmalar çift devreli lig usulüne göre oynanacak.Yeni sezonda 2. amatör ligin Ramazan ayına denk gelmesinden dolayı tüm takımlar ile yapılan istişareler sonunda Ramazan ayında liglere ara verilmeyecek ve lig Ramazan ayında da devam edecek.

HER HAFTA 1 GRUBUN MAÇLARI CUMARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

Düzce ikinci amatör ligin yapılan kura çekiminde alınan karara göre 2. amatörde her hafta 1 grubun maçlarının tamamı Cumartesi günü oynanacak. Tüm takımlar değişmeli olarak Cumartesi günleri maç yapacak. Buna göre sezonun ilk Cumartesi maçları A grubunda başlayacak. Lig Ramazan ayında da ara vermeden devam edecek.

YENİ İKİ TAKIM DA TEKRAR LİGE KATILDI.

Toplam 23 takımın mücadele edeceği 2. amatörde A grubunda Eminaçmaspor ve B grubunda Nasırlı Köyü Gençlikspor takımları tarihlerinde ilk kez lige katılacak. Düzce ikinci amatör ligden liglere katılım yapacaklar. Daha önce bu liglerde mücadele eden fakat yıllardır bu liglerde mücadele edemeyen Gümüşova Belediyespor ve Kıyıköyspor takımları tekrar bu lige devam kararı aldılar ve kura çekimine katıldılar.

MERKEZ TAKIMLARI BELİRLENDİ.

Düzce 2.Amatörde Merkez takımları belirlendi. Yeni Taşköprüspor takımı da merkez takımı olarak görünse de bu takım maçlarını Yeni Taşköprü Stadı'nda oynayacak. Diğer merkez takımları ise şöyle oluştu: Koçyazıspor,,Nasırlı Köyü Gençlikspor, Düzce 1907spor, Ağaköyspor, Doğanlıspor. Sancakspor,Taraşspor, Yaylaspor, Düzce İdmanyurduspor, Emin Açmaköyüspor ve Düzce Gençlerbirliği takımları Düzce merkez temsilcileri oldular.

İLÇE TAKIMLARI.

Düzce ikinci amatör ligde İlçe takımları şöyle oluştu: Akçakoca ilcesinin 2. amatördeki tek temsilcisi Altunçayspor olurken.

Gölyaka temsilcileri Hacıyakupspor, Saçmalıpınarspor ve Kuyudüzüspor Gölyaka ilçesinin 2. Amatördeki temsilcileri oldu. Çekilen kurada 3 takımın da aynı grupta yer alması gerçekten çok ilginç bir rastlantı oldu..Kaynaşlı temsilcileri 2018-2019 futbol sezonunda Üçköprüspor, ve Karaçalıspor takımları oldular. Gümüşova Belediyespor ve Kıyıköyspor takımları 2018-2019 futbol sezonunda Gümüşova ilçesinin 2. amatördeki temsilcileri olarak puan mücadelesi yapacak. Çilimli ilçemizin tek temsilcisi Dikmelispor olurken Cumayeri ilçesinin tek temsilcisi Özsüt Avlayanspor takımı oldu.

İKİNCİ AMATÖR LİG İLK HAFTA MAÇLARI

A.GRUBU

Ağaköyüspor-Üçköprüspor.Eminaçmaspor-Düzce 1907spor,Gümüşova Belediyespor-Altunçayspor.Koçyazıspor-Yaylaspor

B.GRUBU

Yeni taşköprüspor-Kutluspor.Dikmelispor-Taraşspor.Nasırlıspor-Sancakspor.

C.GRUBU

Özsüt Avlayanspor-Hacıyakupspor.Düzce İdmanyurduspor-Kuyudüzüspor.Kıyıköyspor-Karaçalıspor.Saçmalıspor-Düzce Gençler Birliği.

#

05 Şub 2019 - 12:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.