Bugun...
Site Haritaları Twitter Sayfamız Facebook Sayfamız
SON DAKİKA
[15:40] Yamaç paraşütçüleri Düzce'de şenlikte buluştu -- [15:25] "Batı Karadeniz'in incisi" Akçakoca'ya Büyük İlgi -- [15:14] Kersendüzü'nde Yol Sevinci -- [14:54] Otomobil köprüden uçtu: 2 yaralı -- [14:24] TFF'nin Bir Mağduru da Karabükspor -- [14:02] Arkadaşlarıyla tasarladığı "Patrover" ilgi görüyor -- [14:06] Sıcaktan bunalan çocuklar sulama kanalında serinledi -- [12:23] Ağaçta mahsur kalan yavru kedi için itfaiye seferber oldu -- [09:41] Bisikletli çocuğa otomobil çarptı: 1 yaralı -- [09:26] Turizm Zabıtası Denetimde --
Üniversite
KEFİR YOĞURDU ETKİNLİĞİ

20.04.2019
0 bekleyen yorum
0 onaylı yorum
KEFİR YOĞURDU ETKİNLİĞİ

Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen “Kefir Yoğurdu” etkinliği, Sosyal Tesisler Yemekhanelerinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte kullanılacak kefir yoğurtlarının paketlenmesi ve üretilmesi Çamlıbel Süt ve Süt Ürünleri A.Ş. desteği ile gerçekleştirilmiş olup etkinliğin temel amacı, kültürel olarak alışık olmadığımız bir tat olan kefirin ve kefirden üretilen kefir yoğurdunun, üniversite personeli ve öğrencilerine tattırılması ve bu fermente süt ürünlerine olan farkındalığın arttırılması şeklinde ifade edildi.


Facebook Yorumları
HALKIN KÜRSÜSÜ
0 bekleyen yorum
0 onaylı yorum
  SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
Maksimum 500 Karakter


Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Duzceninsesi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Facebook Sayfamız Twitter Sayfamız Youtube Sayfamız Site Haritaları

ÇOK OKUNANLAR