Bugun...
Site Haritaları Twitter Sayfamız Facebook Sayfamız
SON DAKİKA
[19:40] SAHADAN AYRILMIYORLAR -- [19:31] Fatih Erbakan'ın Selamını İlettiler -- [18:46] Pazvant Ailesinin Acı Günü -- [18:26] DESOB Selden Zarar Gören Esnafı Ziyaret Etti -- [18:16] Masar İnşaat Düzcelilere Tanıtıldı -- [18:11] Keşir Bölgeden Ayrılmıyor -- [17:50] SEL ONLARCA EVİ KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ -- [16:37] SU TANKERLERİ BÖLGEDE -- [16:05] SON ANDA KURTARILDI -- [15:48] Dehşet Dolu 10 Saat --
Üniversite
KEFİR YOĞURDU ETKİNLİĞİ

20.04.2019
2441 kez okundu
0 bekleyen yorum
0 onaylı yorum
KEFİR YOĞURDU ETKİNLİĞİ

Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen “Kefir Yoğurdu” etkinliği, Sosyal Tesisler Yemekhanelerinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte kullanılacak kefir yoğurtlarının paketlenmesi ve üretilmesi Çamlıbel Süt ve Süt Ürünleri A.Ş. desteği ile gerçekleştirilmiş olup etkinliğin temel amacı, kültürel olarak alışık olmadığımız bir tat olan kefirin ve kefirden üretilen kefir yoğurdunun, üniversite personeli ve öğrencilerine tattırılması ve bu fermente süt ürünlerine olan farkındalığın arttırılması şeklinde ifade edildi.


Facebook Yorumları
HALKIN KÜRSÜSÜ
2441 kez okundu
0 bekleyen yorum
0 onaylı yorum
  SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!


Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Duzceninsesi.com.tr sorumlu tutulamaz.

Facebook Sayfamız Twitter Sayfamız Youtube Sayfamız Site Haritaları

ÇOK OKUNANLAR