Düzce’yi anlattılar

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine yeni atanan personele yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Haber albümü için resme tıklayın

Düzce’de gençlik ve spor anlamında çalışmalarını arttırarak devam ettiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yeni atanan personellere bilgilendirme yapıldı. İl Müdürü İsa Yazıcı’nın katıldığı toplantıda kuruma gelen personellere ilk önce Düzce anlatıldı. Daha sonra Düzce’de gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgiler verilirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İHA

08 Eki 2023 - 16:30 Düzce- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.