Düzcespor’un önce deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a yenilmesi ve ardından da teknik adam değişmesine rağmen kendi evinde,24 Erzincanspor’a 6-0 mağlup olmasının yankıları sürüyor. Ardı ardına alınan olumsuz sonuçlar ve bir anda gelen istifalarla zor günler yaşayan kayyum yönetiminin sıkıntılı şartlarda görev yaptığını kaydeden İş İnsanı ve Düzce Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faruk Çakmak, görüşlerini şöyle sürdürdü. Sonuç olarak kayyum yönetimi acilen karar almalı. kayyum başkan zaten yalnız kaldı. Onun da yapacağı bir şey kalmadı. Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü’yee çözüm önerisini verdim. Başkan Özlü, Düzcespor’u siyasetin dışında tutması en doğrusu olur. Allah esirgesin Takım 3.lige düşerse Faruk Özlü’nün siyasi kariyeri ciddi zarar görecektir. Faruk Özlü, verdiğim çözüm önerisini tekrar düşünmesi hayırlı olacaktır. “dedi.
“YENİLGİLER HERKESE AĞIR GELDİ.”
İş İnsanı ve Düzce Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faruk Çakmak konu ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti. “Düzcespor Kısa bir süre olmasına rağmen kayyum yönetimi, hoca ve teknik heyetle futbol takımını oluşturdu. Aslında iyi bir başlangıç ta yaptılar. Etimesgutspor ile yapılan maçta kaybettiğimiz üç puan sonrasında, kulüp müdürü, teknik direktör istifası ile gelişmeler olumsuz bir sinyal verdi. Acilen anlaşmaya varılan yeni hoca ile bu hafta kendi saha ve seyircimizin önünde aldığımız 6-0 mağlubiyet çok ağır geldi. Hoca daha takımı tanımadan maça çıktı. Futbolcuları tanımıyor. Yeni hocaya da bir şey diyemiyorum. Çünkü, anlaşma yaptı üç gün sonra maça çıktı. Hoca’nın geçmiş performansına baktım; Düzcespor’u 1.lige çıkaracak bir işaret te göremedim.”
“ EN BÜYÜK SORUN, KAYYUM.”
Burada en büyük sorunun kayyum yönetimi olduğunu, kayyum başkanının şartlarının her geçen gün ağırlaştığının altını çizen Faruk Çakmak, yanında destek alacağı hiç kimse yok. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü elinden geleni yaptı. Fakat yeterli değil. Bir sonraki maçta alacağımız mağlubiyet Faruk Özlü’yü de zora sokar. Düzcespor Taraftarının sabrı kalmamış. 6-0’lık kendi sahamızdaki yenilgi kırılma noktası oldu. Öfke artıyor. “ifadelerinde bulundu.
“ACİLEN GÜÇLÜ BİR YÖNETİM LAZIM.”
Çakmak, açıklamasını şöyle tamamladı. “Sonuç olarak Kayyum Yönetimi acilen karar almalı. Başkan zaten yalnız kaldı. Onun da yapacağı bir şey kalmadı. Belediye Başkanına çözüm önerisini verdim. Başkan Özlü, Düzcesporu siyasetin dışında tutması en doğrusu olur. Allah esirgesin Takım 3.lige düşerse Faruk Özlü’nün siyasi kariyeri ciddi zarar görecektir. Faruk Özlü, Verdiğim çözüm önerisini tekrar düşünmesi hayırlı olacaktır. Düzcespor’a güçlü bir yönetim acilen gerekli. Düzce’deki işadamlarımız, yada Düzce dışında iş dünyasında başarılı işadamları ile güçlü bir yönetimin oluşması şart oldu. Taraftarda, futbolcularda güçlü bir yönetimin desteğini görmek ister.”
Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.