Öğrencilere çadır kurma eğitimi verildi

Kızılay Batı Karadeniz Afet Depo Yönetim Merkezi okullarda öğrencilere çadır kurma eğitimleri vermeye başladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından bölgede yoğun bir çalışma gerçekleştiren Kızılay, Düzce’de okullarda öğrencilere çadır kurma eğitimleri vermeye başladı. Afetler ile ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı programlarda daha sonra çadır kurma eğitimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Okullarda faaliyetlerine devam edecek olan Kızılay Batı Karadeniz Afet Depo Yönetim Merkezi il genelinde binlerce lise öğrencisine ulaşmayı planlıyor.

İHA

29 Eki 2023 - 04:00 Düzce- Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzcenin Sesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzcenin Sesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzcenin Sesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzcenin Sesi değil haberi geçen ajanstır.